Potverdikkie, jij bent leuk!

Gepost op

Vandaag is het 'Be Humble-dag'. Nederlanders zijn over het algemeen een bescheiden volkje. We vinden onszelf vaak minder goed dan we zijn en kunnen slecht complimenten ontvangen. Vandaag een artikel speciaal voor alle bescheiden mensen: redenen waarom jij hartstikke leuk bent.

Jij maakt de wereld mooier 
Dingen die jij niet of juist wel kan, horen bij jouw talentenpakket. Wanneer jij doet wat je leuk vindt en waar je goed in bent, dan voelt dat goed. En met alles wat je in deze energie doet, maak jij de wereld een stukje mooier.

Jij kan nog meer dan je nu denkt
Denk je dat je klaar bent met leren, zodra je niet meer naar school gaat? De meeste mensen vinden van niet, er is immers nog genoeg te leren. Ook voor jou. Je hebt nog een berg verborgen talenten en te ontwikkelen eigenschappen. Jij zit nog vol potentie. Je kunt en zult in de toekomst veel meer zijn, kunnen en doen dan je nu denkt. Het leven is een groeiproces 😉

Jij maakt andere mensen blij
Je bent waarschijnlijk vaak veel met jezelf bezig. Hoe jij het doet in de wereld, wat je allemaal anders kunt doen en hoe jij je voelt. Maar het feit dat jij er alleen al bent, maakt andere mensen blij. Denk maar eens aan je Lief, je vrienden en je zus. Jij maakt anderen gelukkig, soms direct en soms indirect.

Wil jij direct iemand blij maken? Je kunt iemand een kaartje sturen met daarop een van de redenen dat je zo blij met hem of haar bent. Je vindt er genoeg kaartjes voor in de shop. Met de code #alleenmaarliefde krijg je deze maand nog 15% korting op alles in de winkel.

Naar de kaartjes 

Bron: Waarom jij fantastisch bent, SoChicken

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *