Maart – ideeën en kansen om een beetje extra attent te zijn

Gepost op

Bijzondere dagen in maart

Je zou denken dat met maart het voorjaar ook zijn intrede doet. Maar dat hoeft dus niet zo te zijn. In deze maand kan van alles gebeuren.  Ik zie wel wat er gebeurd. En tijdens dat wachten zijn er genoeg leuke dagen om aandacht aan te besteden. Hieronder heb ik er weer vijf voor je geselecteerd.

Als je er naar op zoek gaat, dan kun je eigenlijk elke dag wel labelen. Er wordt deze maand namelijk van alles gevierd, geëerd of in het zonnetje gezet. Om je op weg te helpen in dit oerwoud van bijzondere dagen heb ik vijf voor je uitgezocht. 

  • Donderdag 1 maart: Complimentendag.  We beginnen maart gelijk goed.Wie geef jij vandaag een compliment?
  • Zaterdag 3 maart: Employee Appreciation Day. Een dag overgewaaid uit Amerika, maar desondanks niet minder welkom. Gewaardeerde medewerkers leveren namelijk organisaties veel op. Meedoen dus!
  • Donderdag 8 maart: Internationale Vrouwendag. Kijk eens naar de vrouwen om je heen? Wie van hen is voor jou, op wat voor manier dan ook een voorbeeld? Laat het ze weten!
  • Vrijdag 16 maart: Dag van de Leerplicht. In Nederland zijn we tot 16 jaar verplicht om naar school te gaan. Maar voor niet iedereen is school even makkelijk. Wie wens jij succes met een toets, werkstuk, scriptie of gesprek?
  • Zaterdag 17 maart: Vriendinnendag. Sinds 2011 is het elke derde zaterdag van deze maand Vriendinnendag. Laat je vriendinnen weten dat je zo blij met ze bent door een kaartje te sturen en/of plan een gezellige dag samen in. 

Weer genoeg redenen om een beetje extra lief voor de wereld te zijn. Wat ga jij deze maand doen? Mocht je ergens een kaartje voor nodig hebben, die shop je hier --> ik heb een kaartje nodig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *